2022-05-10 11:09:00• hírek • Szatmar.ro

Ötnapos kaktuszkiállítás nyílik holnaptól Szatmárnémetiben

május 11 - május 15

A szatmárnémeti székhelyű, de országos érdekeltségű Aztékium Kaktuszgyűjtő Egyesület május 11. és 15. között ismét tavaszi kaktuszkiállítást szervez, idén először.

A szépművészeti múzeumban megrendezésre kerülő eseményen több mint 250 tövises csodát tekinthetnek majd meg a látogatók, melyekért a Szatmár-, Máramaros-, és Temes megyei, valamint magyarországi gyűjtőket illeti köszönet.

A kiállításon azonban nem csak a szemnek kedveznek, ugyanis kaktuszültetési bemutatókat is fognak tartani az érdeklődőknek, például szombaton, amikor elsősorban a gyermekek próbálhatják ki magukat cseréppel és virágfölddel. A beültetett apró növényeket pedig természetesen majd haza is vihetik.

Mivel a tavaszi kaktuszkiállítás alkalmával várhatóan sok növény a teleltetést követően éppen ilyenkor virágzik, így nem csak önmagukban, de nyitás közben is megcsodálható lesz a növények többsége.

Az expó naponta 10 és 17 óra között tart nyitva, a belépés természetesen ezúttal is ingyenes. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: